Själförsoning


Tillbaka i stugan, denna gång med vänner, åh jag har det så bra! Igår kom vi hit vid två tiden och tog då en fika med mormor och moffa innan dem rullade bilen hem till Stockholm för att lämna oss ensamma. Vi spelade sedan kort, lagade lyxmat, drack vin, spelade mer kort och skrattade så jag trodde jag skulle dö. Vi hade det så mysigt konstaterade vi hela kvällen, brasan som sprakade sådär härligt och det fantastiska lugnet som fanns över oss! 

Jag har ju varit här många gånger förut men det är alltid så roligt att visa upp mina barndomsminnen och den mysiga stugan och den vackra tomten för någon som inte varit här. 

I morse gick vi upp 8 för att vinka av K som skulle hem och packa för att sedan flytta ifrån oss, det blev ett hastigt hejdå eftersom vi alla ville slippa gråtkalaset som skulle uppstått om vi kramats och pratat om att vi inte vet när vi ses nästa gång! Sen när hon åkt så gick jag och L upp och la oss igen och jag har sovit tills 10 och sedan legat vaken medan L fortfarande sover, vågar inte väcka henne för hon ser så rofylld ut. 

Hoppas eran dag blir underbar! Jag ska ha en fantastisk dag iallfall.

0 kommentarer