Långa nätter

 
Har vänt på dygnet totalt nu, somna vid 6-7 på morgonen och går upp 14-15 på eftermiddagen, jag är konstant trött och ångestfylld och kan inte nnt än att besylla hela det här året för de. Jag vill inget hellre just nu förutom att få fira nyår och börja ett nytt fräscht år med dem fina människor som jag har valt att ha kvar in i det sista, dem är inte många men dem är fina, omtänksamma och så bra så det gör inget. Det är verkligen inte kvantitet som spelar roll i det här fallet. 
Jag hade så många planer och förväntningar på det här året för det börjde så bra med dem jag trodde vr mina närmsta, insåg ganska kort efter de vilka som var riktiga vänner och inte. Klarade skolan och fick äntligen ta studenten men det var mycket jobb för att ens ta sig dig, gång på gång i år har jag blivit uppriven och besviken på saker i år och jag kan med handen på hjärtat säga att det här är mitt värsta år hittills och om 2017 blir som i år så vill jag inte uppleva de. 
Oj så mycket negativitet det blev nu, men så är det ibland och det är okej. Jag är en väldigt känslig människa som  när de händer vill kunna skriva av mig. Jag ska försöka sova nu så jag kan lyckas vända tillbaka dygnet någorlunda, ha en fantastisk tisdag. 
 
 
 
 
0 kommentarer