Jag är min värsta fiende


Jag är min värsta fiende, när någon säger att jag måste vara med mig själv så får jag samma känsla dom när man på dagis blev ihop parad med den där jobbiga personen i klassen som ingen gillade men som man var snäll mot för att läraren bad en att vara de. Det är jag, snäll mot mig skälv för att mina vänner bett mig om de men jag hatar de, hatar varje minut när jag är ensam med mig själv, jag stör mig på allt jag gör, säger och tänker. Jag förstår personer som inte gillar mig, jag umgås med mig själv hela tiden jag vet hur jobbigt det är Hahaha

Är ensam numera, går ensam i skolan, är ensam hemma och har ingen att prata med förutom mig själv haha. Det är en jobbig tanke att behöva spendera så mycket tid med sig själv när jag är den personen jag hatar mest i hela kosmos. Antar att det är en ganska viktig lärdom dock men har hittills umgåtts med mig själv bara sen i måndags och jag berätta för er att det suger, vi har inget gemensamt och jag stör mig på allt. En vän sa till mig att det är viktigt att gilla sig själv för jag ska leva med mig hela livet, det är en väldigt jobbig tanke och jag önskar att jag kunde få slippa de. 

Det är när man sitter ensam med sig själv dock och inte har någon att prata med som man inser att det nog vore bra om man iallafall kunde titta på sig själv och acceptera min egen existens för om   inte jag gör de, hur ska någon annan klara av det?! 

Ska gå tillbaka till att sitta själv i soffan i skolan och filosofera om livet till mitt möte 14.30 vi hörs senare. 

Ciao 
0 kommentarer