Money fly away

 
Det är så tragiskt att man blir så glad när den 25:e kommer och man loggar in på sin bank och känner att nu är livet bra igen, men sen händer något, dessa fula och tråkiga papperslappar trillar in och där står det jobbigt höga summor som dem vill att jag ska betala. Räkningar..  Usch spyr på ansvaret och att sitta med 10 olika papper där det står massa summor som jag en efter en ser dras från mitt annars ganska välfylda konto..  Men nu var det då dags igen.. Bara två dagar sen pengarna kom och hälften har nu gått till att betala alla dessa räkningar, men nu är den sista betald och jag har rivit sönder papperslapparna och slängt dem så nu känns att bra igen, tills nästa gån nya papperslappar trillar ner i brevlådan.. :/ 
 
Jag jobbar och sliter för att få en bra lön att leva på och har den här månaden varit ledig endast 3 dagar och det är därför det ekat tomt här... Det ska bli ändrig, för jag gillar så mycket att skriva av sig, även om det inte är jättemånga som läser så tycker jag om att läsa tillbaka sen och se vad jag varit med om. 
 
Två av mina tre lediga dagar spenderades i Jönköping med två av mina kollegor och på vägen hem så stannade vi en snabbis på Dollarstore, vilket var väldigt kul, det är som ett litet ullared och jag hittade mycket roliga saker som jag tänkte visa er nån dag framöver, för har nämnligen något väldigt roligt att berätta om..  
 
Hoppas ni har en fantastiskt dag så hörs vi snart. 
 
 
 
 
 
0 kommentarer